Telefoonnummer

+ 31 6 46354492

E-mail

info@johanhoogesportmassage.nl

Openingstijden

Op afspraak

Waarom Sportmassage

Sportmassage is er voor sporters van alle niveaus maar ook voor niet sporters.

Sportmassage is gericht op (overbelaste) spieren. Spieren kunnen bij inspanning geblesseerd of overbelast raken. Erg vervelend en vaak ook pijnlijk, waardoor sporten niet meer of nauwelijks nog mogelijk is. Sportmassage richt zich onder andere op het ontlasten van spieren, maar ook op het mogelijk maken van correct spiergebruik door blokkades op te heffen. Het preventief verzorgen van uw spieren zorgt voor betere prestaties, ontspanning en duurzaam gebruik van uw lichaam.

Intake

Tijdens de intake proberen wij doormiddel van verschillende functietesten onderzoeken waar uw blessure uit bestaat. Aan de hand van deze korte testen zal er een passend behandelplan worden opgesteld. Wilt u preventieve sportbehandeling dan gaan wij aan de hand van uw doel te werk. Wilt u betere mobiliteit? Spieren ontlasten? Blokkades opheffen of juist ontspannen? Dan bent u ook van harte welkom

Wilt u sportbehandeling ter ondersteuning van uw prestaties? Dan gaan wij kijken waar sportmassage u kan ondersteunen bij het behalen van het door u gewenste resultaat .

Medical Taping

Als extra ondersteuning kan er ook medical tape geplaatst worden. Medical taping is een tape techniek waar de spieren gestimuleerd of juist ontlast worden en helpt bij het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam. Met de aangebrachte tape kunt u gewoon vrij bewegen en kan meerdere dagen blijven zitten.